13 Haziran 2008 Cuma

(Namaz Zamanı) Kur'ân Gönüllüsü olmak ister misiniz?

Kur'ân Gönüllüsü olmak ister misiniz?


Umulur ki, bu teşebbüs hiç olmazsa tek bir kişinin hayatını, dünyasını, ahiretini etkiler nitelikte küçük de olsa olumlu bir değişime neden olur da söz konusu katkı, vesile olanların hanesine sadaka-ı cariye cinsinden yazılır ve ümidlerine şahitlik eder.

 Ki o “bir kişi” de herhalde nefsimiz olmalıdır.

...

 

Kur’an gönüllüleri

 

Kur’an Gönüllüleri, İslam dininin kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i, dijital ortamda (CD ile), ayrım gözetmeksizin bütün insanlığın istifadesine sunmak amacıyla çoğaltıp yayımlayan, her türlü dünyevi çıkar ve beklentiden uzak, siyasi görüş ve tavırdan âzâde, yalnızca, Kur’an-ı Kerim’i hayat rehberi olarak indiren Yüce Yaratıcı’nın (cc) rızası için çalışan, bu hizmet karşılığında da hiç kimseden hiçbir ücret talep etmeyen, faaliyetlerini gönüllülük esasına dayalı olarak yürüten, tamamen bağımsız ve gönüllü bir hizmet modelidir.  

Yegâne isteği ve temennisi, Kur’an (ve Sünnet’in) insanın ve insanlığın hayatına yeniden girmesi, orada hak ettiği yeri alması, gönüllerin derinliklerindeki yankı ve yansımasını bihakkın bulmasıdır.

Umulur ki, bu teşebbüs hiç olmazsa tek bir kişinin hayatını, dünyasını, ahiretini etkiler nitelikte küçük de olsa olumlu bir değişime neden olur da söz konusu katkı, vesile olanların hanesine sadaka-ı cariye cinsinden yazılır ve ümidlerine şahitlik eder. Ki o "bir kişi" de herhalde nefsimiz olmalıdır.

Ve yine umulur ki, edinilen bu Kur’an-ı Kerim CD’si ile dinlemenin sevabından kıraate, kıraatten idrake, idrakten ka’l ve hal’e değin bir vesile ve sevap zincirine yol açılsın. Âmin. (Ecmain.)       

“Bir işe delâlet edip o hususta yol gösteren onu yapmış gibidir.”

Hadis-i Şerif  


Kur’an Gönüllüleri;

 

yalnızca Allah’ın (cc) rızası, Hatem'ül Enbiya'nın (sav) şefaati ve Kur’an-ı Kerim'in mesajının insanlığın tamamına yayılması niyeti için çalışır.  

Hizmeti, Kur’an-ı Kerim'in 114 sure-i şerifini (MP3 / MPEG formatında) CD’ye  aktararak çoğaltmak, yayımlamak ve dağıtımını ücretsiz olarak yapmak ve esas olarak üçüncü şahısların da gönüllülük esasına dayalı olarak aynı surette yapmalarına vesile olmak şeklindedir.   

 

Bu CD'lerin yayımını kesinlikle ücretsiz olarak yapar. Hiçbir surette kâr amacı gütmez.

Hiçbir surette ayni, nakdi yardım talebinde bulunmaz. Yardım tekliflerini kabul etmez. Banka hesap numarası, makbuz, bağış, fon vs yollarla asla yardım toplamaz.

Birbiriyle ilişki ve iletişim halinde bulunmayan ama birbirlerinin varlığından, 'orada olduğundan' emin olan 'Gönüllüler'den oluşur.

 

*Kur'an-ı Kerim CD'si talep etmek için bilgi@kurangonulluleri.org  adresine talebinizi ve iletişim bilgilerinizi (adresinizi) içeren bir e-posta gönderiniz.

 

Site adresi  : http://www.kurangonulluleri.org/index.php


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Namaz kılmayı öğrenmek için doğru yere geldiniz... Tüm namaz gönüllüleriyle www.namazzamani.net 'te buluşalım. Her zaman fikrinize ve desteğinize ihtiyacımız var... Bu sitedeki mailler: http://namazzamani-grubu.blogspot.com adresinde yayınlanır...

Bu mesajı Google Grupları "Namaz Zamanı" gruba üye olduğunuz için aldınız.

Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/namazzamani?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin.
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok: