10 Eylül 2008 Çarşamba

(Namaz Zamanı) itibar haber hakkında

itibarHaber - Haberin Gerçek Yüzü

Dostları sevindirecek, düşmanları kahredecek bir haber ile karşınızdayız!

 

İtibarHaber artık çok daha büyük bir ekip ve son teknolojiden istifade ederek 72 kat daha güçlü cihazlarla hizmetinizde olacaktır, inşallah.

 

Günlük 100.000 saldırıyı kaldıramayıp iflaz eden cihazlarımız artık böyle bir sorunla çaresiz kalmayacaktır. Türkiye'de ikamet eden saldırganlar, T.C. Mahkemesi'nce kafeslerine mutlaka hapsedilecektir. Hesabın manevî yönünü Mahşer'e, yüce Mevlâ'nın (cc) sorgulamasına bırakıyoruz.

 

Saygıdeğer İtibarHaber ziyaretçileri, hizmetimizin devamı için yardımlarınıza ve özellikle dua desteklerinize ihtiyacımız var.

 

Son olarak bildirmek isteriz ki, Ergenekonca düşünürlerin İtibarHaber aleyhinde yapmış oldukları çalışmalar hat safhaya ulaşmış bulunuyor... İslami site olarak/tanınarak sanal alemde yer edinmeye çalışan bazı siteler yalan yanlış haberlerle toplumun manevi direkleri olan ehl-i Sünnet cemaatleri karıştırmaya/yıkmaya gayret ediyorlar.

 

Müslümanların birlik ve beraberliğini, Kur'an ve Sünnet'e bağlılığını önemsiyen bir site olarak, cemaat liderleri hakkında olumlu haberler ile inananların/muhiplerin morelini yüksek tutmaya çalışmamızı engellemek isteyen çeteler, saldırılarını bir çok ülkeden sürdürdüler. Bu kişilerin bazılarını isim ve adres olarak tespit edebildik, elhamdülillah. Pek yakında medya karşısında olacak ve aziz Türk milletine hesap vereceklerdir.

 

Yardım, yorum, öneri ve(ya) irtibat için adresimiz: info@itibarHaber.com



Tamamıyla yeni Windows Live Messenger ailesine katıl Buraya tıkla!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Namaz kılmayı öğrenmek için doğru yere geldiniz... Tüm namaz gönüllüleriyle www.namazzamani.net 'te buluşalım. Her zaman fikrinize ve desteğinize ihtiyacımız var... Bu sitedeki mailler: http://namazzamani-grubu.blogspot.com adresinde yayınlanır...

Bu mesajı Google Grupları "Namaz Zamanı" gruba üye olduğunuz için aldınız.

Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/namazzamani?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin.
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok: