27 Aralık 2008 Cumartesi

(Namaz Zamanı) YILBAŞI VE MÜSLÜMANLAR..!

YILBAŞI VE MÜSLÜMANLAR
Yılbaşının ne olduğunu biliyor musunuz?
Yılbaşı kutlamakla ne kazanıyor, ne kaybediyorsunuz?
Ülkemizde kutlanan bu yılbaşı, acaba İslami yılbaşı mı?
Bu sorulara elbette herkes bir cevap verecektir. Sizden ricamız bu bilgilerinizle, aşağıdaki araştırmayı  karşılaştırmak olacaktır. Tercih "BEN MÜSLÜMANIM" diyen sizlerin...
YILBAŞI NEDİR?: Hz. İsa'nın doğumundan yaklaşık 350 yıl sonra Roma'da ortaya çıktı. Bu dönemde Roma İmparatorluğu'nun her yerinde güneşe tapılıyordu. Roma İmparatorluğu, güneşperestlik ile hırıstiyanlığı birleştirerek güneş tanrısının doğum günü olan 25 Aralık'ı Hz. İsa'nın doğum günü olarak kabul etti.
NEDEN 25 ARALIK?: 24 Aralık'a kadar güneş biraz daha erken batıp senenin en kısa günleri yaşanıyor. Batıda güneşe tapanlar, tanrıları olan güneş, her gün biraz daha erken kendilerini terk edince buna üzülüyorlardı. 25 Aralık'ta günler tekrar uzamaya başlayınca, tanrıları kendileriyle kalmaya razı olmuş ve yeniden doğuş anlamına geldiğinden, mutluluklarını dans, coşku, içki, ışıklandırma, ağaçlarla yeşillendirme, hindi kesme gibi eğlencelerle kutlarlardı. İşte 25 Aralık 1 Ocak arası sebeple eğlence günleri ve tatil olarak kabul edilmiştir. Hiristiyanlar bu günlerde domuz başı, kaz kızartması ve hindi yemeği gelenek haline getirmişlerdir.
TEK ALLAH'A İNANAN EY MÜSLÜMANLAR! Temeli putperestliğe ve bozulmuş hiristiyanlığa dayanan yılbaşı adetini yerine getirirken, yukarıdaki bilgileri ve Peygamberimizin aşağıdaki sözlerini karşılaştırarak yerinizi tesbit ediniz...
"KİM (YAŞANTISIYLA) BİR TOPLUMA BENZERSE, O TOPLUMDAN OLUR"
DOSTUMUZ KİM?: "Ey iman edenler, benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları dost edinmeyin. Onlar size gelen gerçeği inkar etmişken, onlara sevgi gösteriyorsunuz... "(Mümtehine Suresi: 1.Ayet)
"Ey iman edenler, Yahudileri ve Hırıstiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirlerinin dostudurlar. İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz zalimler topluluğuna Allah yol göstermez..." (Maide Suresi: 51. Ayet)
"Sizin dostunuz ancak Allah 'tır, Resulüdür, iman edenlerdir..." (Maide Suresi:55 Ayet)
"KİŞİ SEVDİĞİ İLE (dünyada ve ahirette) BERABER OLACAKTIR..." (Hadis-i şerif)
KARDEŞLER:
Haksızlığın, adaletsizliğin ve zulmun kol gezdiği bir dünyada yaşıyoruz. Sırf Müslüman olduğu için BOSNA -HERSEK'te insanlar öldürülüyor. Yılbaşı adetinin sahibi hırıstiyanlar, Bosnalı çocukları diri diri keserek köfte yapıp annelerine yediriyorlar, derilerini yüzüyorlar. Müslümanların kafalarını patlatarak, beyinlerini köpeklere yediriyorlar. Diri diri çocukların gözlerini oyuyorlar. Çocukların ve kadınların namuslarını kirletiyorlar. Bebeklerin parmakların keserek kendilerine kolye yapıyorlar. Kadınları birbirlerine bağlayarak yakıyorlar. Camileri yıkıyorlar. (İşte özendiğiniz batının sizin için düşündükleri) Diğer taraftan Azerbeycan'da, Filistin'de, Cezayir'de, Irak'ta, Afganistan'da ve diğer ülkelerdeki Müslümanlar. Birleşmiş Milletler denilen hırıstiyan topluluğunun gözetiminde vahşice katlediyorlar. Her  taraf kan kokuyor.
Bütün bunlar olurken TÜRKİYELİ MÜSLÜMAN, kimin yılbaşını kutlayacak ve eğlenecek?
Bıçakla doğranan çocuklar için mi? Yoksa namusu çiğnenen Müslüman kız kardeşi için mi? Kendinize sorun. NE İÇİN KUTLAYACAĞIZ YILBAŞINI?
ONLAR BİZE UYUYOR MU?: Neden hep biz onlara uyacağız? Onlar bizim Dini ve Milli Bayramlarımızı, yahut diğer mübarek gün ve gecelerimizi biliyor ve kutluyorlar mı?
Gelin bu gece, Allah'ı gazaplandırmayalım. Müslümanların kesildiği bir gecede, siz de yılbaşı eğlencesi yaparken, piyango biletinden medet beklerken, aniden bir deprem olsa, bu halinizle Allah'a ne cevap vereceksiniz? LÜTFEN BUGÜN TELEVİZYONLARINIZI AÇMAYIN!..
Allah'a savaş açanları protesto ediniz. Tercihiniz Cehennem değil. Cennet olsun. İlla da eğlenirim diyorsanız, önce bu yazıyı (yılbaşı gecesinde) okuyun. Bosnalı Müslümanları ve ÖLÜMÜ de düşünerek inancınıza göre karar veriniz.
ALLAH 'IN AZABI ÇOK ÇETİNDİR, RAHMETİ DE ÇOK GENİŞTİR.
RİCAMIZ: Bu yazıyı mümkün olduğu kadar çok kişilere ulaştırırız. Bunu ihmal etmeyiniz. (Çoğaltınız) Gayemiz sadece bir uyarıdır. Tebliğimiz, iman yolunda bir adım daha atmaktır. Mehmet Akif Ersoy'un buyurduğu gibi:
"Maske yırtılmazsa hale bize afetti o yüz"
"Medeniyet denilen (batılılaşma) kahpe hakikat yüzsüz"
Siz kardeşlerimizi, bir noel gecesini kutlamaktan vazgeçmenize vesile olduk ise, ne mutlu biz Müslümanlara...
Allah'ın Selâmı Müslümanların üzerine olsun.
                                                                                                 Es-selamün Aleyküm...


Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın. Sadece e-posta iletilerinden daha fazlası
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Namaz kılmayı öğrenmek için doğru yere geldiniz... Tüm namaz gönüllüleriyle www.namazzamani.net 'te buluşalım. Her zaman fikrinize ve desteğinize ihtiyacımız var... Bu sitedeki mailler: http://namazzamani-grubu.blogspot.com adresinde yayınlanır...

Bu mesajı Google Grupları "Namaz Zamanı" gruba üye olduğunuz için aldınız.

Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/namazzamani?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin.
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok: